HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2009.11.13. 20:56 Kispapa

Lassan 1 éve semmi hír

Semmi hír, mégpedig felőlem, illetőleg a családról.

Röviden azt kell mondanom, hogy jól vagyunk. A gyermek nől, növekszik, maholnap másfél éves, mi pedig egyre jobban beleszokunk (ha lehet egyáltalán) a szülői szerepkörbe. Tegnap nagy nap volt a gyermek életében, ugyanis először jártunk fodrásznál (idáig ugyanis csak otthoni nyírbálás volt), mivel nekem is mennem kellett, hát jött az egész kis család. A fodrászom csupán annyit mondott, hogy ő nem akar senkinek a mumusa lenni, ezért az első könnycseppeknél, sírásnál abbahagyja a műveletet, bárhol is tartunk. Szerencsére Dani babánk egy hős volt, és zokszó nélkül tűrte a nyírást, persze sok hajcsavarót, hajkefét, alufóliát, meg más egyéb alkalmatosságott kellett a keze ügyében tartanunk, így most a gyermek hosszú göndör fürtjei lerövidültek, de még így is nagy mucho a kisember.

Mára ennyit a kis családomról, de ha időm, erőm és a Jóisten is úgy akarja, akkor érkezni fog egy kisebb összefoglaló a család eddigi történetéről, avagy ami a születés és napjaink közt eltelt időt illeti címmel.

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr641523416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása