HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2008.01.08. 11:29 Kispapa

B.Ú.É.K.

Hazatértem a nagy útról, a nagy pihenésből. Persze fáradtabbak lettünk, vagyunk Kismamával, mint odafele, de rengeteg élménnyel és napfénnyel lettünk gazdagabbak. A legnagyobb élmény az volt, amikor kismama a reptéren hazafele indulás előtt (épp a csomagjainkat adtam fel és próbáltam becheckolni) odajött hozzám és széles mosollyal, boldogságtól csillogó szemekkel azt mondta, hogy megmozdult a baba :-)

Kismama pocakja időközben elkezdett kerekedni is, ő maga pedig mindössze 5 kg-ot hízott az elmúlt időszakban, ez azért elég jó úgy gondolom :-)

Időközben voltunk a 2. genetikai UH-on is, szerencsére ismét minden rendben találtatott a babával. Valamint azt is megtudtuk, hogy őkelme 279 gramm súlyú, hallottuk a szíve dobogását és a kis ember nagy fütykösét is lehetett látni :-) Szóval fiunk lesz. Örülök, hogy fiú lesz, de annak még jobban, hogy egészséges a csöppség. Meg kell mondanom, hogy valószínűleg ugyanígy örülnék, ha lányunk születne. De az igaz, hogy a fiúval tud elmenni a papa focizni, nomeg majd a bátyó rendbe tudja rakni a kishúgok renitenskedő udvarlóit :-) Egyelőre azonban erre a kis fickóra kell koncentrálni :-)

Kismamának a pocak növekedésével megérkeztek a hátfájásai is. Ennek oka kettős, egyrészt a méh növekedésével a méhet felfüggesztő szalagok nyúlnak, ez kellemetlen lehet, másrészt a háttartása is változik ezáltal, meg persze a regincre is nagyobb súly nehezedik. Ezért minden este a következő a program: Talp és lábmasszázs (ezzel elkerülhetők a lábfájások és a vizesedés is), majd derék masszázs és a pocak, meg a cicik bekrémezése a striák elkerülése végett. A dologban az a jó, hogy kismama el tud lazulni, élvezi a pihenést. Tegnap este aztán kiderült, hogy kisbaba is kedveli a talpmasszázsomat, ugyanis tegnap egész nap lustálkodott, nem volt semmi mozgolódás. Alighogy elkezdtem kedvesem talpát gyömöszkölni, ő megjegyezte, hogy a lustaság jelzett egyet, aztán mégegyet, és mégegyet, egészen addig, amíg kismama talpát maszíroztam. Azonban a lábszár és derék masszázsakor sem és a pocak bekrémezésekor sem rúgdalt kisbabánk, úgy tűnik a kínai akupresszúra nagyon is hatásos :-)

Holnap felkeressük ismét doktornéninket, meg a védőnővel is kell időpontot egyeztetnünk. És ígérem, igyekszem hamarosan újból jelentkezni. 

3 komment

Címkék: masszázs fiú uh stria


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr22289314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chz 2008.01.15. 16:31:40

Kedves Kispapa Kollégám! Nagy élvezettel olvastam a blogodat. Mi most vagyunk 6 hetesek, és bár bennem úgy tűnik egy kicsit több a szorongás, mint benned, nagy boldogsággal fogadtuk a hírt, hogy kisbabát várunk. Remélem, lesznek újabb bejegyzések, addig is jó egészséget kívánok! (Megmutattam a blogodat az én Kismamámnak is, neki is nagyon tetszett.)

Pöttye 2008.01.19. 09:00:03

Gratulálok a trónörököshöz:D:D:D
ha írsz még jövök olvasni gyakrabban:D

Pöttye 2008.01.19. 09:01:00

czh, téged hol lehet olvasni?
süti beállítások módosítása