Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2008.01.18. 13:43 Kispapa

Egy kis lustaság után ismét itt

Kedves Hölgyek, Urak!

Igen, kispapa visszatért, és ismét megfogadja, hogy nem fog eltűnni (és igyekszik is betartani).

Minap nézegettem kisded blogom látogatottságát, az értékek egy kissé lelomboztak, napi átlagban 7 ember szokott betévedni, vagy meglátogatni. Most vagy a témák nem érdekesek, amikről írok, vagy pedig jók a témák, csak én vagyok unalmas :) Elgondolkodtam, hogy mennyire más lenne a látogatottság, ha tele lenne szexképekkel, erotikával, meg pornóvideóval, de ezzel sem ma, sem pedig a jövőben nem fogok szolgálni :)

Ugyanakkor köszönöm az állandó látogatóknak, hogy be-be néznek és a kommentekért is ezer hála, mert látszik, hogy van értelme az írásnak :)

A kisded kitérőm után pár szó kismamáról, kisbabáról (rólam nem kell, mert láthatjátok, hogy jól vagyok :) ). Múlt héten voltunk a doktornéni(nk)nél, aki mindent rendben lévőnek talált, a laboreredmények is rendben voltak, meg az UH zárójelentések. Megvizsgálta kismamát, hogy a méhszáj is rendben van-e (igen), meg vetett pár pillantást az UH. gép segítségével kisbabára is (ő is köszöni, jól van :) ), meghallgattuk a szapora szívdobogását is a kiskrapeknak, ami ismét csodálattal és áhítattal töltött el bennünket.

Tegnap kellett volna védőnőhöz is mennünk, de az elmaradt, mert kismama egy kicsit betegeskedett. Persze aggodalomra semmi ok, csak össze-vissza evett, de legalább jó sokat, így elcsapta a gyomrát. Lett is belőle egy jó(?) kis esti hányás, meg éjszakai hasmenéses szaladgálás. Persze kisbabánk is rákezdett a táncolásra, (a belek zaját tuc-tuc disconak vélhette? :) ) így kismama, kisbababa és persze kispapa sem aludtak rendesen. Aztán kispapa tegnap olyan volt, mint az őszi légy. Kismamát meg diétára fogtam (alma, répa, keksz), szegénynek délután már kopogtak a szemei, így megkegyelmeztem és főztem neki rizst :) Meg persze itattam vele a rengeteg folyadékot. Aztán este már kolbászt és pizzát evett volna a szentem, de én kitartottam és kapott megint egy kis rizst :) Persze nem éheztettem, mert az sem kisbabának, sem a kismamának nem jó, de védtem a gyomrát, hasát :)

Ma pedig minden sztép, minden jó, mindennel meg vagyok elégedve.

Hamarosan házépítésbe fogunk fogni (ha minden jól megy). Persze mindenki félt, izgul értünk (főleg értem, mert tudják, hogy kismamának nem engedek majd semmit csinálni :) ) de előre akarunk lépni, így bele kell kezdeni.

Mindenkinek jó hétvégét!

 

1 komment

Címkék: szex pornó nőgyógyász védőnő no gyomorrontás


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr55302135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andorgó 2008.01.25. 14:06:06

hát szerintem csakis azért eshetett picit vissza a látogatottságod, mert nagyon ritkán irsz nekünk....én nagyon örülnék,ha gyakrabban kerülne fel friss bejegyzés:)
süti beállítások módosítása