HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2007.10.30. 10:52 Kispapa

Védőnő

Nu, a mai napon megyünk a körzeti védőnőhöz.

A telefonban nagyon kedves volt, gondolom, hogy az életben is ilyenek lehetnek :) Mindent elmondott, hogy mire lesz szüksége, ráadásul időpontot is adott. Tiszta nyugat :) De komolyan örültem, remélem, hogy ők maguk is betartják, és nem kell sokat várnunk :)

Holnap ígérem, hogy beszámolok róla.

Utálom ezt a ködös, nyálkás időt. Remélem az én drága kismamám sem lesz köhögős, nem fog megfázni. Ráadásul nem tud gyümölcsöt sem enni, mert a savas ételek csak fokozzák az émelygését. Majd addig helyette én is eszem, hogy engem ne verjen le valami nyavalya. Ja meg majd iszom a jó féle házi pálinkát. De csak ésszel! Nem vedelve, a tavalyi télen összesen 1 üveg fogyott el ilyen megelőző-gyógyító célra, és az sem 5 literes, csak 7 decis volt :) Remélhetőleg nem leszek alkoholista :)

A lakás projectnek lőttek, rájöttünk, hogy annyi pízből, amennyit rászántunk már házat is lehet építni, ráadásul igen csinoskát. Aminek több előnye is van. Én mint a vidék gyermeke ismét élvezhetem a vidék emberének egyszerű kedvességét és figyelmességét. A kis csemeténk pedig a friss levegőt, a kertet élvezheti és nem kutyaxarral kell az utcán játszania :)

Elnézést kérek attól, akit ez szíven üt, de a U T Á L O M  Budapestet. pontosabban a mai Budapestet. Szerintem a szépsége ennek a városban abban lakozik, amit eleink 100-200 éve megépítettek benne (kivéve persze az ennél idősebb épületeket, meg persze van egy-két napjainkban emelt műremek is NEM a Duna-Plaza és NEM a West-End). Az emberek (tisztelet a kivételnek) mentalitását - hogy nem figyelnek a másikra - és a rossz levegőt utálom a legjobban.


Pardon kisded kirohanásom miatt, de ma ez is a fejemben motoszkált.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest védőnő


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr44212858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása