HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2007.10.04. 12:42 Kispapa

Nyaralás? Avagy egy hosszú-hosszú hétvége

Kedvesem maradt (mármint a kórházban). Én pedig haza a kórházi dolgokért. Édesapám közben felhívtam, hogy elmondjam a dolgokat, meg kikérdezzem a dokikról ("szia, nagypapa leszel, de gáz van, vagy mégsem, de nem biztos az orvos szerint").

Kedves végül jó szobába került, kedvesek a szobatársak, figyelnek rá és 2 idősebb néni is  van, akik nyugtatgatják. Az orvosok és nővérek kedvesek, de senki nem viszgálja meg a hétvégén, csak megkérdezik, hogy jól van-e? Nemfájnemvérzik?

Kórházi menü:

  • reggeli: kávé, tea (minek is a tej?) 1 db zsemle egy kis vaj
  • ebéd: leves (erőleves zöldséggel és tésztával), főétel (szombat: borsófőzelék és virsli vasárnap rizseshús)
  • vacsora: 1 zsemle és némi löncshús

Avagy, ha nem voltál beteg, akkor végelgyengülésben elhunysz, mert olyan kevés az étel.

A hétvége eltelt, a nővérek és az orvosok nagyon kedvesek voltak. Kedvesnek nincs vérzése és csak kisebb hasi fájdalmai vannak, de azok is szűnnek, ráadásul azok normálisak, nem kell tőlük tartani.

Hétfő:

Reggel vizit, aztán 11 körül jön kedvenc nővérünk és kérdi feleségem, hogy ugyan miért is van még itt? Szegénykém magyarázza magyarul és angolul (én ekkor már nem vagyok ott), hogy ultrahangra vár. Nővérke morcos lesz, hogy mi az, hogy a kismamát még mindig várakoztatják, azonnal vigyék le (KÖSZÖNJÜK a segítséget)! UH normális szikhójag, benne Babszem Jankóval, jobb petefészekből eltűnt a képlet. Fellélegzés, hazamenetel, öröm! 

Szólj hozzá!

Címkék: kórház orvos


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr15185645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása