HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2008.04.10. 19:49 Kispapa

1 hónap és 7 nap

Ennyi telt el az utolsó bejegyzésem óta. A hallgatásra semmi különösebb okom nem volt, egyszerűen csupán sok munka, otthoni teendők és persze mindez egy kis lustasággal fűszerezve...

Közben persze Kismama is hazaérkezett a messzi uruszágból, hozta magával kisbabát is, aki időközben szépen kigömbölyítette a pocakját. Mindezek mellett egy aktív izgő-mozgó zsivány lett belőle. Döbbenetes, hogy milyen mutatványokat tud benn a mama pocakjában produkálni. Mostanság a legújabb manővere az, hogy egyszerre Kismama pocakjának mindkét oldalát kinyomja :-) Látványra (és Kedves szerint érzésre is) olyan, mintha nyújtózkodna benn a gyermekünk. Ezt persze nem teszi, ugyanis rendes kisbabaként már most fejjel lefele helyezkedik el (ez egészen pontosan március 7-én derült ki, amikor Kismamával a doktornéninél jártunk)

Majd a múlt héten elkövetett 32. hetes ultrahangon is ugyanígy volt látható (ekkor a súlya egyébként hozzávetőlegesen 1860 gramm volt) őkelme.

Tegnap este ismét doktornénihez látogattunk el, aki nagyon kedves volt, de egy rossz hírt közölt, miszerint május 9. és 29. között szabadságon lesz. A jövő héten fog bemutatni egy kollégájának, aki állítólag szintén nagyon kedves, aranyos, és ami nagyon fontos nagyon jó szakember. Kedves teljesen elérzékenyült, majdnem el is sírta magát, hogy akkor ő nem a kedvenc doktornéninél fog szülni? Mire a dokinéni megnyugtatta, hogy minden rendben van, ezért a szülés Nála lesz június 3-án, vagy pár nappal azután, mert a kisfiúk lusták :) Nem kell felháborodni, tudom én, hogy jöhet a baba hamarabb is, de nem akartam ezt Mama-Baba előtt elmondani, maradjanak csak abban a hitben, hogy mindent mi irányítunk ezen a téren :) - amiben egyébként van némi igazság.

Tehát kéretik S Z U R K O L N I kedves olvasóm, hogy kisfiunk időben érkezzen :)

Időközben anyósom is hazament (tudjátok, a jó anyós olyan, aki nem tud papucsban átjönni hozzátok, nos az enyém 5000 Km-re lakik tőlünk, így erre kicsi az esély :) ). DE meg kell mondanom, hogy a legkedvesebb anyós, akivel valaha találkoztam (igaz, hogy nekem korábban nem voltak anyósaim, de ismertem pár lánynak az anyukáját. NEM szól bele az életünkbe, NEM próbál mindig mindenben tanácsot osztogani. Ellenben figyelmes, segítőkész és rengeteget segített is.

A babakelengye tulajdonkép mostanra össze is állt, pontosabban a legszükségesebb holmikat megvásároltuk, bár a védőnőnkkel erről még mindenképpen egyeztetnünk kell.

Anyósi segítséggel megvásároltuk a babakocsit, aminek a képét hamarosan közlöm :) És szülői (mármint az én szüleim) segítséggel éppen kiságyra vadászunk, amit, ha minden igaz az interneten már megtaláltunk.

Kér(d)ésem: ha valakinek vannak jó tapasztalatai, infoi arról, hogy hol és milyen kiságyat érdemes venni, akkor jelezze kérem felém a kommentek közt (hamarosan kispapás mailcímet is csinálok).

Mostanság autót is vadászok, tehát, ha valaki tud eladó Peugeot 307 Break, vagy SW-t, akkor jelezze ugyanitt. Ja és válogatok is: max 5 éves legyen, max 130.000 Km-rel. KÖSZÖNÖM :)

Mára ennyit, holnap is lesz nap és kispapa igyekszik az élők sorába visszatérni.

 

Uff

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr70420252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása