HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2007.11.13. 10:52 Kispapa

Védőnő Volume 2

Micsoda anglomán cím, de ez jutott eszembe, így legyen, maradjon. Node térjünk is a lényegre.

Pénteken elmentünk a Védőnőhöz, aki nem csak a telefonban, de az életben is nagyon kedves. Mosolygós, vidám természet és a szemei is mosolyognak, nos én az ilyen embereket szeretem (talán azért, mert én is hasonló vagyok). Mindezek mellett sok hasznos dolgot mondott, jó tanácsokat adott és olyan ötletei is voltak, amikről a doktornő sem szólt.

Pl. A székrekedés - mint a legtöbb kismama réme - ellen hasznos dolgok. Már szóltam sokmindenről, akkor most legyen még egy tipp. A neve: LEVOLAC, ez tulajdonképpen laktóz szirup. Nagyon édes és nagyon hasznos. Ugyanis nincsen mellékhatása - de arra figyelni kell, hogy a kismama NE legyen laktózérzékeny!!!! Az adagolást mindenki magának kell, hogy beállítsa, de ha már semmi nem segít, akkor ezt mindenképp érdemes kipróbálni.

Kaptunk egy csomó magazint, kismamaújságot is, amelyek teli vannak jobbnál jobb ötletekkel, tanácsokkal. Kaptunk ötletet kismama tornára, valamint kismama aerobic kazettára is. Avagy egy ilyen védőnő kész haszon!

Más... Tegnap felhívtam azt az ultrahangos orvost, akit a doktornőnk ajánlott. Azt mondja a doki: minden hétfőn rendelek 13-15 óra között a kórházban, 15 órától van ugyanott a magánrendelésem, itt a vizsgálat díja 4.000,- Ft és vany egy másik magánrendelésem, 12.000,- Ft a vizsgálat díja, hiperszuper gép, DVD, fénykép stb... Könyörgöm, mindek fizet a feleségem TB járulékot, ha egyébként is mindenért fizetni kell? Azért ez döbbenetes és szomorú.

Szóval jövő hét hétfőn 12-13 hetes ultrahang, már nagyon várom (meg Kismama is) és remélem minden rendben lesz.

Nektek is úgy tűnik, hogy két terhes van nálunk a családban? :)

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr39227534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ingatlanprofi · www.lakasvasarlas.blog.hu 2007.11.20. 21:47:24

Kedves Kispapa!
Nagyon jól fogalmazol. Ha már megszületett a kincsetek, akkor add ki könyv alakban is ezt a blogot, szerintem sikere lenne.
Minden lány ilyen lelkes kispapáról álmodik, mint Te vagy.
Boldog hónapokat!

Kispapa 2007.12.06. 15:26:33

Köszönöm a jókívánságokat!
Meg a bókot is, de azért egy könyvhez több bejegyzés, meg jobb fogalmazás kellene. Bár az is igaz, hogy manapság már mindenki könyvet ír... Ennek ellenére maradt önkritikám, megtartom az irományaim az "íróasztal fióknak" :-)
süti beállítások módosítása