HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2008.05.13. 19:51 Kispapa

Ismét eltelt pár nap

És én ismét itt vagyok egy újabb bejegyzéssel. Lassan pedig Kisbaba is itt lesz, mármint Kismama pocakján kívül lesz hamarosan :) de addig nézzük, mi történt az elmúlt napokban.

Kismama túl van az első CTG vizsgálatokon. Május 1-én volt az első vizsgálat (tudom, hogy ez a hideg virsli és meleg sör ünnepe, de most mi CTG-vel ünnepeltünk :) ), aztán pedig múlt csütörtökön ismét behallgattunk rakoncátlan kisfiunkhoz :)

Az első alkalommal tökéletes volt minden, másodjára valószínűleg rosszul rakta fel a tappancsokat a szülésznő, így az első pár percben elég furcsa eredmények születtek, de a második félidőre javítottunk :) Bár az is igaz, hogy a javításhoz fel kellett ébresztenünk a kiskomát, aki a megfigyelés közepette nemes egyszerűséggel elaludt :) A szülésznő próbálta először felrázni gyermekünket (szó szerint értendő a rázás) nem sok sikerrel, aztán hozott egy tárgyat, amire azt mondta: "duda" azzal rárakta Kismam pocakjára és bekapcsolata... Nos tényleg egy duda volt, ami kismamát és kisbabát egyaránt megijesztette :( Kisbaba pulzusa a békés szunyókálás állapotából (120-as pulzus) egyből felszökött 170-re és egy darabig nem is tudott megnyugodni. Nos ezen Kedvesem egy kicsit berágott, de aztán sikerült lecsillapítanom azzal, hogy ez csak a baba miatt volt szükséges, hogy megláthassuk, minden jól van-e odabenn... Jól volt (de én is morcos voltam egy picit).

A múlt héten végre sikerült teljesen összekészíteni a kórházas csomagot mind Kismamának, mind Kisbabának. Volt pár apróság, amit még meg kellett vásárolnunk, de mostanra a kelengyelistán minden kipipálva.

Ismét megdöbbentem a bababoltban. A legolcsóbb, de még nem ocsmány kinézetű és minőségű rugdalódzó 1400 Ft-nál kezdődik. Nos ugyanez Angliában 6db-os csomagban a londoni Mothercare áruházból 12 Euro. Hát igen, látszik, hogy van pénze az embereknek Magyarországon. Ledöbbentem, és elhatároztam, hogy feleségem Londonban élő húga lesz az állandó gyermekruha beszállítónk...

Node ennyire nem akarom elanyagiasítani a blogot, meg az egész gyermekvárást. Ugyanis boldog, olykor kicsit térdremegős hangulatban várjuk kisfiunk megérkezését, aki bizony már itt jár a kertek alatt, bár a gólya még egy jó ideig remélhetőleg nem fog a házunk fölött körözni :) A kis zsivány egyre több és szebb tornagyakorlatot mutat be, kicsit olyan baba mit a papája volt annak idején :) Kismamának megérkeztek az első jóslófájásai, és egyre nehezebben viseli magát, de még mindig sokat sétál, csak közbeiktat mindig egy-egy kávéházat, vagy barátnő meglátogatást :)

Kismamának és Kisbabának azonban még május 30-ig ki kell tartania együtt, ugyanis szülés doktornénink elutazott és május 29-én fog hazaérni. Persze, ha a Kiskoma úgy dönt, hogy kijönne, akkor majd Éva szülésznő fog rájuk vigyázni, meg a helyettes doktor-bácsi :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr61466920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása