HTML

Egy kispapa kalandjai

Kismama Kisbaba Kispapa

Friss topikok

  • NadeApaaa!!!: hello, szerintem jobban járna mindenki, ha pl itt vásárolna concord terméket: www.price-killers.co... (2009.04.11. 18:38) Baba kelengye
  • zs: Végre. :) (2008.12.12. 11:44) HALLGATÁS
  • zs: Nem folytatod? :) Remelm minden OK veletek. (2008.10.15. 20:51) DANIEL
  • matusi: hahóóóó!!! minden rendben???Remélem igen!!!Gondolok rátok. (2008.05.25. 21:45) BREAKING NEWS!!!
  • m e o w: Alvásra egy tipp: bababoltokban kapható az un. szoptatós párna. Nem hülyének nézni, de tényleg úgy... (2008.02.05. 20:55) Védőnő immáron sokadszor és más egyéb

Linkblog

2008.05.05. 11:31 Kispapa

Hosszú hétvége után

Ismét jó rég nem írtam... Ilyenkor mindig írígyelem Kismamát, aki otthon lehet és pihenhet, meg ha kedve volna, akkor egész nap blogot írhatna. Olyan sok érdekes dologról írhatnék, de mellette sajnos dolgozni is kell, amikor meg nem dolgozom, akkor pihenek, lustulok, de mindezek előtt Kismamával és Kisbabával foglalkozom.

Akkor nézzük mi is történt az utóbbi napokban:

Kismama pocakja és benne Kisbaba is egyre növekednek. Közben megnéztük a Szent István Kórházban a szülészetet. A szülőszobák nekem nagyon tetszettek, ugyanis bennem egészen más kép élt róluk - sterilitás, csempe-csempe hátán, kínzóeszköz szerű szülőszék stb - ehhez képest barackszínűre festett falak, fotelek, egy ágy (normál ágy a kismamának) a szoba közepén, festmények a falakon, teljesen európai minden :) Sajnos a szülészeti osztályról ugyanez már nem mondható el, DE ez nem az ott dolgozókon múlik. 3 fajta kórterem van: egyágyas, háromágyas és hatágyas. Az egyágyasok ún. alapítványi szobák (ezeknek a berendezése a leg kellemesebb), amelyekért külön térítési díjat kell fizetni. Valamennyi szoba-kórterem nagyon tiszta volt és érződik rajtuk, hogy a dolgozók otthonosabbá, szebbé szeretnék tenni őket. A probléma csupán az (szerintem), hogy a nagy belmagasság nyomasztólag hat az emberre (ugyanis egy régi épületről van szó), valamint az, hogy egy teljes átalakítás miatt nem lehet egy teljes emeletet bezárni a kórházban (pláne nem azt a részleget, amelyik állandóan tele van). A harmadik ok az lehet, hogy az egészségügyi reform (?) nem goldol arra, hogy milyen jó lenne kismamáknak-kisbabáknak, ha sokkal szebb körülmények közt szülhetnének-születhetnének meg.

A szülészeten és az szülészeti osztályon is kedves, mosolygós emberekkel (nővérek - orvosok) találkoztunk. Jó volt látni, hogy gyermekünket és persze Kismamát is majd milyen nagy szeretettel fogják fogadni :)

folyt. köv...

Szólj hozzá!

Címkék: kórház szülészet


A bejegyzés trackback címe:

https://kispapa.blog.hu/api/trackback/id/tr53454632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása